Sarbatorim impreuna 1 an de MotoManiac

Astazi, 31 Octombrie, revista MotoManiac implineste 1 an de activitate! Eu una nu stiu cand a si trecut, dar uitandu-ma peste articole am observat totusi ca a fost un an plin. Inceputul a fost mai greu, insa, odata ce am inceput sa invat sa merg pe un motor de enduro cat de cat, lucrurile au decurs din ce in ce mai simplu si firesc. Ca simpla absolventa a Facultatii de Jurnalistica nu as fi reusit de un singura sa inteleg cu adevarat aceasta lume extraordinara a motociclismului off-road si nu numai; a trebuit sa iau parte la ea. Cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc pentru tot jumatatii masculine a echipei revistei, omul care a avut rabdarea si nervii necesari sa ma invete sa merg din prima pe un KTM EXC 350 si care ma invata permanent cate un detaliu tehnic si-mi impartaseste din experienta sa.

Cam asta ar fi in mare despre noi, insa cei mai importanti sunteti voi, cititorii nostri, care ne apreciati munca neremunerata. Asa ca nu va mai tin in suspans si va spun ce surpriza v-am pregatit! Sarbatoriti alaturi de noi primul an de MotoManiac participand la un concurs cu premii super tari oferite bineinteles de prietenul nostru bun – FM Racing Romania – cel mai important magazin moto offroad din tara!

Concursul incepe astazi, 31 octombrie si se termina pe 8 noiembrie, cand vom afla castigatorii! Mai intai va prezint premiile, apoi ce aveti voi de facut pentru a le castiga:

Locul I: Genunchere SHOT RACE GEAR Anatomic Alu

genouillere_anatomic_gt_alu_1

Locul 2: Ochelari SHOT RACE GEAR Creed JT Jake

creed_gt_jake_0

Locul 3: Manusi FM Racing X18 Orange

guanti-moto-cross-enduro-fm-racing-x18-arancio_9769

Acum ca v-am captat atentia, iata regulile concursului:

1. Mai intai, intrati pe motomaniac.ro si rasfoiti revista virtual pentru a va alege un articol dintre cele publicate pe parcursul anului, indiferent de luna, articolul care v-a placut cel mai mult.

2. Dati SHARE imaginii cu CONCURS ANIVERSAR MOTOMANIAC.RO de pe pagina noastra de facebook.

3. La Comentarii, pe pagina noastra de facebook, sub imaginea cu CONCURSUL, postati linkul articolului ales de pe revista motomaniac.ro  impreuna cu o scurta argumentare a alegerii voastre. Nu alegeti la intamplare, ca ne dam seama 🙂 Facem acest lucru tot pentru voi, pentru a afla ce va place si ce nu, pentru a deveni mai buni!

Cele mai bine argumentate alegeri vor fi premiate! SUCCES si va multumim ca ati fost alaturi de MotoManiac.ro! Speram sa fiti si in continuare, in numar cat mai mare!

Cu drag,

Echipa MotoManiac

ee fr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.