KTM elucideaza cauza tragicului sfarsit al lui Kurt Caselli

KTM a publicat un comunicat oficial prin care dezvaluie cauza exacta a fatidicului accident petrecut la Baja 1000.

Dupa ce echipa KTM a recuperat si inspectat motocicleta lui Kurt, cauza accidentului s-a dovedit a fi coliziunea cu un animal. De asemenea, pilotul Kawasaki Robert Taylor sustine ca tragicul fapt s-a petrecut departe de spectatori  si nici o coliziune cu un alt vehicul nu a avut loc.

Astfel, supozitia conform careia Caselli ar fi lovit o capcana pusa de vreun spectator, a cazut. Au fost gasite urme ce au confirmat ciocnirea pilotului cu un animal.

Oricum, multi oameni poate ca nu stiu ca si asemenea lucruri ingrozitoare se practica; altii stiu, altii au vazut chiar! De exemplu, fire de sarma ghimpata prinsa de copaci undeva la nivelul gatului, pe traseele de prin padure…Inchipuiti-va ce s-ar intampla atunci cand un pilot de enduro trece pe acolo in viteza, antrenandu-se sau doar iesind din pura placere pentru acest sport..Doamne fereste! In cazul lui Kurt Caselli macar atata “consolare” avem, ca nu a fost o mana criminala.

1.Kurt_Caselli

Pierderea lui Kurt Caselli este una imensa pentru sport, fiind unul dintre cei mai buni piloti din lume si un model pentru tinerii piloti si fani.

 

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.