VIDEO Echipa Bel-Ray Husqvarna Factory Racing 2014 ne etaleaza talentul si aptitudinile cu care vor lupta pentru podium in acest sezon

Cu mai putin de doua saptamani pana la startul mult-asteptatului Campionat Mondial de Enduro care va debuta in Solsona, Spania, Husqvarna Motorcycles a realizat un superb video de prezentare a Echipei Bel-Ray Husqvarna Factory Racing.

Piloti Husqvarna din patru tari – Suedia, Franta, Italia si Marea Britanie – au fost inscrisi la toate cele sase clase ale Campionatul Mondial de Enduro desfasurat pe parcursul celor opt etape ale sale si fiecare dintre ei spera la victorie. Si de ce n-ar face-o, cand au alaturi parteneri care le furnizeaza echipamente si produse de cea mai inalta calitate precum Bel-Ray, SHOT Race Gear s.a.

Pela Renet, Joakim Ljunggren si Mathias Bellino ne relateaza in acest video despre sezonul care este gata sa inceapa si despre asteptarile lor pentru etapele EWC (Enduro World Championship).

Va reamintesc si de Prima Etapa a Campionatului National de Hard Enduro de la Ghelari, cand intre 2-3-4 mai se va desfasura spectaculoasa competitie ENDUROPANORAMA, sponsorizata si sprijinita tot de catre Bel-Ray, alaturi de Airwaves si FM Racing Romania.

Enduro 1 – Thomas OldratiFE 250 (Italia)

Enduro 2 – Pela RenetFE 450 (Franta)

Enduro 3 – Joakim LjunggrenTE 300 (Suedia)
Enduro 3 – Mathias BellinoFE 501 (Franta)

Enduro Junior – Loic LarrieuFE 350 (Franta)
Enduro Junior – Jamie McCanney, TE 250 (Marea Britanie)

Enduro Youth – Albin ElowsonTE 125 (Suedia)

Enduro Women – Jane DanielsTE 125 (Marea Britanie)

Team Manager – Thomas Gustavsson (Suedia)

h1 h2

h4 h3

By: Maria-Teodora Secul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.