Etapa II: Hard Enduro Lupeni – ziua 2

h

H.E.L. este in plina desfasurare la Lupeni, Hunedoara. Cursa pare sa fie una cu multe rasturnari de situatie si rezultate diferite fata de cele din prima etapa a Campionatului National de Hard Enduro – Enduro Panorama de la Ghelari, tot in judetul Hunedoara, tot la fel de HARD!!!

Rezultatele neoficiale dupa ziua 2 sunt urmatoarele:

z2 A

Daca ieri, dupa Prolog (ziua 1), Kovacs Ervin (KTM 300EXC, BGS) a fost pe prima treapta a podiumului, astazi a terminat pe 3; insa mai e si maine o zi! Josza Norbert-Levente si-a pastrat locul 2 (BGS), iar primul la Finish astazi a ajuns olandezul Rienk Tuinstra (Husaberg TE300).

rie

“Copilul-minune” David Cyprian a ajuns pe 4, pe locul 5 Klaus Sorensen, pe 6, respectiv 7  ( BGS) Robert Szakacs si Zsolt Varga. Pe 10 il avem pe Harpa Paul Cristian – ” Pictoru’ ” de la Moto Club Haita din Deva.

pi

Am constatat cu surprindere faptul ca Martin Volny, castigatorul Etapei I – Enduro Panorama – de acum 3 saptamani s-a clasat astazi doar pe locul 15! Am aflat ulterior ca un cauciuc i-a cedat dupa CP 3, fapt ce l-a scos din cursa.

m2

Daca apar modificari ale rezultatelor de azi, vom fi pe faza! Va fi foarte interesant de urmarit ce se va intampla maine, dupa cea de-a treia zi!!

Foto credit: Andrei Gemes

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>