Oficial: Va prezentam echipa Extrem Enduro a KTM-ului in 2014

Ramura de Enduro Extrem este in plina expansiune atat in tara noastra, cat si in intreaga lume. Emotia, surescitarea, dramatismul si actiunea continua au captat atentia tuturor. Astfel ca si KTM face un pas in inainte in 2014, implicandu-se si mai mult in sport prin anuntarea unei echipe de Enduro Extrem, formata din trei piloti. Pe langa Jonny Walker – liderul echipei – marca austriaca va mai fi reprezentata la toate evenimentele importante de Hard Enduro si de catre Andreas Lettenbichler si Philipp Schloz.

2013 nu a fost un an foarte ingaduitor cu britanicul – i-a adus accidentari, imbolnaviri si mult ghinion care l-a tras inapoi. Insa a avut o zvacnire pe final ce i-a adus victoria la Red Bull Sea to Sky. Motivat, sanatos si mai in forma ca oricand, Walker e concentrat pe scopul sau unic de a-l provoca pe Graham Jarvis in lupta pentru treapta de sus a podiumului.

jonny_walker_2014_1038_1024

Lettenbichler, un veteran al scenei Enduro-ului Extrem, nu necesita prea multa prezentare. Avand nenumarate rezultate pe podium de-a lungul anilor cu BMW si mai apoi cu Husqvarna, Letti va face ca prezenta sa in echipa KTM sa fie notabila in 2014. A terminat al patrulea la Hell’s Gate – in ciuda unei accidentari – si cu siguranta va straluci la Erzberg si la Red Bull Romaniacs!

Scholz este un nume nou in Hard Enduro. Muncind constant pentru a-si imbunatati rezultatele, anul trecut la Red Bull Sea to Sky si-a aratat adevarata valoare. Pe locul cinci la general, printre nume celebre in bransa, Schloz este dornic sa invete de la Walker si Letti pentru a deveni unul dintre pilotii obisnuiti din primele cinci locuri ale clasamentelor, pe parcursul sezonului.

ktm extreme

Prin aderarea KTM-ului, Husqvarnei, Beta, Gas Gas si Sherco (cu David Knight) la padocul Hard Enduro, 2014 se anunta un an stralucitor!

By: Maria-Teodora Secul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.