Isle of Man TT: Michael Dunlop trece de la Honda la BMW

Atunci cand castigi sapte Isle of Man TT si esti privit drept unul dintre cei mai rapizi doi oameni ai legendarei competitii de pe munte, se intampla sa gasesti pe cineva care sa-si doreasca sa le pilotezi motocicleta. Acel cineva s-a dovedit a fi Compania BMW.

Michael Dunlop, ani de zile pilot al Yamaha, in 2013 a trecut la Honda. Pentru 2014 nu a putut ajunge la o intelegere in vederea reinnoirii contractului cu Honda, insa a semnnat un acord care il va trimite in Irlanda de Nord la bordul unei BMW S 1000 RR la Isle of Man TT – cat si la alte competitii internationale de viteza pe strada.

Intr-un comunicat de presa lansat de reprezentantii Isle of Man, tanarul pilot in varsta de 24 de ani s-a declarat incantat de noul parteneriat cu o echipa atat de puternica si competitiva . Este foarte increzator in ceea ce priveste atuurile viteziste ale motocicletei BMW S 1000 RR, necesare in TT, cat si in experienta proprie si sprijinul oferit din partea BMW Motorrad Motorsport si Hawk Racing, care alcatuiesc un scenariu favorabil castigarii cursei.

2014-dunlop-joins-bmw (1)

Michael Dunlop a mai spus ca se gandea chiar sa stea deoparte anul acesta, dar, datorita faptului ca si-a gasit o echipa in care se simte extraordinar si avand sprijinul BMW Motorad Motorsport, va deveni o forta de temut si in acest an.

Isle of Man este una dintre cele mai cunoscute curse de viteza de strada din lume, iar anul acesta, intre 24 mai si 6 iunie se va desfasura editia cu numarul 103! Cele 37 mile plus traseul de pe munte fac din Isle of Man o cursa mult dorita, dar si de temut.

Pentru si mai multe detalii, accesati pagina: http://www.iomtt.com/TT-Info.aspx

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.