In ianuarie, caii putere infrunta anotimpul alb la Predeal Snowmobile 1 Winter Cup

Ce fac motocicliştii iarna? Schimba rotile pe skiuri sau snowmobile! Adrenalina trebuie sa curga non-stop prin ei, asa ca  între 24 şi 26 ianuarie 2014, caii putere se vor dezlănţui pe zapada la Predeal Snowmobile 1 Rally, competiţia de snowmobile la care sunt aşteptate peste 50 de echipe din şapte ţări. Evenimentul este organizat de către Dual Racing Team împreună cu Primăria Predeal, in calitate de coorganizator, prin primarul Liviu Cocos, alături de un grup de pasionaţi ai sporturilor de iarnă precum Ionut Tocitu si Alexandru Garbacea, cu sprijinul THE OFFICE LOUNGE Predeal si Susai Mont.

Show-ul va începe vineri seara pe pârtia Clăbucet, cu un Prolog spectaculos pentru privitori, deoarece traseul va fi amenajat într-o manieră asemănătoare circuitelor de motocross! Snowmobilele vor zbura prin aer, sărind de pe rampele ce nu vor lipsi din traseu, vor aborda cu gazul motoarelor de 1.000 cmc în doi timpi, deschis la maximum taluzuri de zăpadă. Piloţii se vor duela acerb, întrucât pe cei aproximativ trei kilometri ai circuitului de la Prolog se va stabili ordinea de plecare în cele două zile de concurs.

snowmobile2

Sâmbătă şi duminică, echipe de câte doi rideri vor concura pe un traseu de 180 de kilometri, în zona Predeal şi în Munţii Baiului. Traseul este deja pregătit în proporţie de 80%, urmând ca piloţii de snowmobile să se orienteze în concurs după GPS, pe poteci dar şi în golul alpin, înfruntând urcări dure şi coborâri tehnice, întocmai ca la un concurs de off-road moto!

snowmobile3

Ciprian Popescu, Presedinte al Dual Racing Team a declarat pe snowmobile1.ro ca de multi ani isi dorea sa organizeze acest concurs, alaturi de cativa prieteni, iar anul acesta condiţiile se anunţă propice, cu multă zăpadă. Sunt aşteptaţi concurenţi nu numai din România, dar şi din Ungaria, Polonia, Cehia, Austria, Slovenia, Croaţia sau Slovacia, care vor evolua la două clase, Profesionişti şi Amatori.

“Se va ajunge prea putin pe drumuri forestiere, vom avea cateva surprize pe circuit, pe care le vom anunta la momentul potrivit, astfel că Predeal Snowmobile 1 Rally va fi o adevărată aventură, insa si cu momente de time out , aşa cum sunt si petrecerile din căldurosul THE OFFICE LOUNGE Predeal din serile de vineri şi sâmbătă”, a mai precizat Ciprian Popescu, preşedinte al Dual Racing Team, la rândul său un pasionat pilot de snowmobile.

 

Sursa: www.snowmobile1.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.