Vizita la Fabrica lui Mos Craciun

Recent am fost intr-o calatorie de vis pe care trebuie sa vi-o povestesc! Impreuna cu FM Racing Romania – unicul dealer autorizat Gaerne din tara noastra, MotoManiac a avut onoarea de a vizita Fabrica GAERNE din Maser (Italia), unde ne-am simtit  ca niste copii carora li s-a indeplinit visul de a ajunge in “fabrica lui Mos Craciun” si The Grom Motorcycle Museum din Slovenia, despre care va voi povesti intr-un alt articol!

Despre GAERNE v-am mai vorbit si oricum nu mai are nevoie de nicio prezentare: toata lumea stie ca este un brand ce reprezinta elita incaltamintei sport de calitate fie ca este vorba de cizme moto de strada sau de off-road, fie pantofi de ciclism, ghete de urcat pe munti sau chiar incaltaminte casual, cu linii de distributie in intreaga lume! De la ce vine numele GAERNE? Denumirea deriva chiar de la numele fondatorului sau, care acum 52 de ani punea bazele acestui brand de succes: domnul ERNESTO GAZZOLA si reprezinta un acronim – GA(zzola)ERNE(sto)! Interesant, nu? Pun pariu ca nu ati stiut 😉5

Inainte de a incarca “nava-mama” (masina FM Racing) cu cele mai noi si mai bune modele de cizme de strada si off-road, Micaela Vettoretto, sefa departamentului de Vanzari a avut amabilitatea si placerea de a ne prezenta pas cu pas Fabrica GAERNE, locul unde de mai bine de 50 de ani sunt create cizmele de cea mai inalta calitate italiana. Distinsa doamna Micaela ne-a primit mai intai in biroul de sedinte a Departamentului de Creatie unde impreuna cu vechiul partener de afaceri Alfred Aldea (FM Racing Romania) a discutat ultimele detalii legate de comanda viitoare de cizme pentru Romania. Eu una, nu ma mai puteam dezlipi de langa noile modele de cizme, cu toate ca si cele de acasa tot Gaerne sunt, doar ca au alta culoare…Asa sunt fetele, au o obsesie pentru…”pantofi”! 🙂

4 10

Va prezint asadar printr-o succesiune de poze, intregul proces de creatie, de la taiatul materialului dupa sablon, la lipit, cusut, verificarea rezistentei si multe alte etape, pana la ambalarea lor in cutii si aranjarea lor in imensul depozit, de fapt in unul dintre cele doua imense depozite Gaerne.

1 3

2 11

12 13

14 16

17 18

19 20

21 22

23 24

25 26

27 28

29 30

31 32

34 35

36 37

Aici, deja Alfred nu a mai rezistat tentatiei si si-a facut un cadou de Craciun direct din “Fabrica lui Mos Craciun”… : )

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.