Cine doreste bilet de intrare la SMAEB 2014

Motomaniac.ro si FM Racing Romania va ofera trei bilete de intrare la cea de-a XII-a editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti 2014!

FM Racing Romania va participa anul acesta pentru prima data la SMAEB, unde spera sa-si intalneasca o parte din clientii si prietenii sai. La standul FM Racing Romania veti gasi echipamente, accesorii si piese de cea mai buna calitate si motociclete KTM.

fmracing banner

Asadar, cei interesati de unul dintre cele trei bilete puse la bataie trebuie doar sa dea Share concursului de pe pagina de Facebook a revistei si sa primeasca cele mai multe Like-uri. Primii trei clasati vor primi biletele pe adresa de e-mail, dupa ce vor fi nominalizati si contactati in data de 2 aprilie, impreuna cu norocosii castigatori ai Concursului Bel-Ray.

SMAEB 2014 va avea loc in perioada 4-6 Aprilie in cadrul complexului ROMAERO, hangarul H107VEST si platforma exterioara.
SMAEB 2014 se va desfasura pe parcursul a 3 zile, ziua de vineri avand scopul de a facilita contactele B2B intr-un mediu adecvat.
Deschiderea oficiala va avea loc in ziua de Vineri la ora 12 iar publicul va avea acces dupa urmatorul program:

-> Vineri 4 Aprilie – intre orele 13:00-19:00;
-> Sambata 5 Aprilie – intre orele 10:00-19:00;
-> Duminica 6 Aprilie – intre orele 10:00-17:00.

In paralel cu SMAEB se va desfasura si EXPOBIKE – Salonul de Biciclete si Accesorii 2014, ajuns la a V-a editie. Ca si anul trecut salonul este organizat sub patronajul ASPIC – www.aspic.ro. Cele doua evenimente vor avea loc in aceeasi zona, vizitatorii avand acces in baza biletului / invitatiei la ambele locatii. Traditionalul STUNTSHOW, cu 2 reprezentatii pe zi, impreuna cuSCOOTER CUP (organizat anual de catre revista SCOOTERFUN) vor asigura spectacolul in zona de exterior.

Ne vedem acolo!

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.