Un talentat motocrosist are nevoie de ajutorul nostru


“Sunt 4 luni de cand nu am mai mers cu motocicleta sau bicicleta….” Nu sunt cuvintele mele, ci ale lui Oproiu Robert Bogdan. Bogdan Oproiu, legitimat la clubul Dual Racing Team este fiul celebrului motocrosist si cascador Gheorge Oproiu si fratele lui Claudiu Oproiu, fost “Pro Racer”.

Dar stiti ceva? Asa cum spunea si unul dintre bunii lui prieteni pe facebook acum cateva ore, “nici nu conteaza cine este Oproiu Robert Bogdan si nu conteaza de ce anume sufera si nici cat costa. In momentul acesta conteaza doar ce va spun mai jos:

1 fapta buna = donatie 10 Euro 
Ce sunt 10 Euro? O cina in oras pentru o persoana, un bilet la film, o luna de net la viteze 3g, un buchet de flori… lucruri mici.

700 de fapte bune inseamna o viata salvata. 
Trebuie doar sa ne gasim, 700 de oameni cu suflet bun care sa ajute un om cu suflet mare!

Credeti-ma pe cuvant ca Bogdan este omul care te ajuta la nevoie fara sa ceara nimic in schimb…”.

op

Acesta este doar unul dintre numeroasele mesaje de sustinere de pe pagina de facebook a lui Oproiu Robert Bogdan (foto), de unde cu doar cateva ore in urma au aflat toti de problema de sanatate a prietenului lor… Sa va spun totusi in ce consta aceasta.

In urma efectuarii unui RMN luna trecuta, diagnosticul este urmatorul: “Formatiune ocupatoare de spatiu cu aspect de chist, negadolinofila, localizata in unghiul ponto-cerebelos stang, cu aspect IRM ce pledeaza pentru un chist epidermoid, cu efect de masa asupra trunchiului cerebral, ventriculului IV, si inglobarea/deplasarea nervilor cranieni V, VII, VIII si partial a nervului IX de partea stanga.”

Mai pe intelesul tuturor este un chist pe creier, o tumora benigna si trebuie să se opereze urgent. Cu cat o face mai repede, cu atat riscul de a ramane cu sechele este mai mic.

r g

Acest chist nu este post traumatic, ci este un defect din nastere.Operatia se face la un spital privat din Bucuresti, data fiind complexitatea operatiei. Aceasta costa aproximativ 7000 de euro, iar oricine are posibilitatea sa ajute cu cat de putin, o poate face in urmatoarele conturi:

Bogdan Oproiu

COD IBAN: 

RO83RZBR0000060011503293 BANCA RAIFFISEN

RO35BTRL04301201B82040XX BANCA TRANSILVANIA

RO11BRMA0999100061827990 BANCA ROMANEASCA

paypal bogdan@bogdanoproiu.ro

Mai multe detalii aici: http://www.bogdanoproiu.ro/index.php?section=noutati&view=art&id=90

c n

Pe 25 decembrie 2014, Robert s-a casatorit cu iubita lui, Oana, cu care impartea pana nu demult minunata viata pe doua roti. Acum insa bucuria le este umbrita de acest prim obstacol al tinerei lor familii. Haideti sa le dam o mana de ajutor nu doar ca o comunitate de motociclisti unita, ci ca oameni pur si simplu, pentru ca unde-s multi puterea creste si putin cu putin face mult!

Haideti sa-l sprijinim pe acest sportiv care se straduieste sa promoveze un sport extrem iubit de multi, insa atat de nepopular din pacate, in Romania… Aflati mai multe despre el in interviul de mai jos:

 By: Maria-Teodora Secul