Red Bull Sea to Sky 2014: inscrieri

Beach_Lukas_18-620x413

Cea de-a patra editie a Red Bull Sea to Sky din Kemer (Turcia) va atrage din nou cei mai buni rideri Extrem Enduro ai lumii intre 26-28 septembrie 2014! Si-au anuntat deja participarea Graham Jarvis (Marea Britanie, Husqvarna), Jonny Walker (Marea Britanie, KTM), Andreas Lettenbichler (Germania, KTM) si alti cunoscatori ai acestui sport ce sa bucura de o continua crestere.

Startul inscrierilor se va da in data de 31 ianuarie, vinerea aceasta! Asa ca, daca ati ratat sansa de a va inscrie la Red Bull Romaniacs, notati-va data de 31 ianuarie in calendar si nu pierdeti sansa de a participa la acest eveniment. Toate detaliile legate de desfasurarea competitiei, cazare si de ce veti beneficia din banii de inscriere (390 euro) le gasiti pe www.redbullseatosky.com.

Aceasta este singura cursa din lume care poarta pilotii pe un traseu ce incepe de la nivelul marii, pana la o altitudine alpina de 2365 metri!

Red Bull Sea to Sky este una dintre cursele favorite ale pilotilor si a fanilor si merita facuta excursia pana acolo. Evenimentul este divizat in trei parti distincte:

Ziua 1 – 26 septembrie 2014: cursa de pe plaja – Beach Race

Ziua 2 – 27 septembrie 2014: cursa din padure – Forest Race

Ziua 3 – 28 septembrie 2014: cursa de pe munte – Olympos Mountain Race

Organizatorii se asteapta ca aproximativ 30% din competitori sa termine toti cei 60 de kilometri ai cursei. Cei ce vor ajunge la Finish intr-un interval de maxim 7 ore, vor fi rasplatiti cu o Medalie de Aur Red Bull Sea to Sky! Pilotii care vor reusi sa ajunga pana la linia arborilor, la o altitudine de 1700 metri, vor fi rasplatiti cu Medalia de Argint; iar pilotii care vor ajunge pana la sectiunea trecerii raului din padure, dar si a primelor sectiuni din padure, vor fi premiati cu Medalia de Bronz la petrecerea riderilor ce va avea loc pe plaja, duminica seara..

Ceremonie de premiere si petrecere pe plaja! Suna a distractie…Extrema!

By: Maria-Teodora Secul

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>