Red Bull Romaniacs Epic 15: Graham Jarvis abandoneaza in premiera cursa


Astazi, 27 iulie, Graham Jarvis – supranumit si “Regele Carpatilor” prin prisma faptului ca are cele mai multe victorii la Romaniacs in palmares – a ales sa se retraga din cursa in aceasta dimineata – o premiera pentru cel mai experimentat si indragit pilot de enduro extrem din lume.

Screenshot_2018-07-27-09-05-37

Damo Butler – mecanicul si prietenul lui Graham, alaturi de care formeaza de ani de zile o echipa castigatoare si extrem de bine sudata – a postat in urma cu putin timp pe pagina lui de facebook :

“In aceasta dimineata Graham tocmai s-a retras din cursa editiei cu numarul 15 Redbull Romaniacs din acest an. El nu se simtea bine inca de la inceputul acestui eveniment, dar a dat tot ce a putut si nu a vrut deloc sa renunte, fiind pe pozitia a patra in clasament, dar la aproximativ 40 de minute in spate. Aceasta este o premiera pentru noi sa ne oprim in mijlocul desfasurarii unui eveniment, dar pentru propria lui siguranta este cea mai buna decizie. Consider ca nu se merita sa riscam o accidentare serioasa, avand in vedere faptul ca el nu poate acum sa piloteze asa cum stim cu totii ca o poate face :(”

Damo incheie postarea printr-o incurajare adresata pilotului Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing : “…@gforcejarvis capul sus prietene si fa-te bine cat mai repede si revino-ti in forma pentru urmatoarea runda WESS”.

By: Maria-Teodora Secul