Noile modele Husqvarna 2014 au intrat in productie!

husky2

Noile Modele Husqvarna 2014 au intrat in productie!

 

Incepand de luni, 7 octombrie 2013, in Mattighofen, Austria (KTM), a inceput productia noilor modele de Husqvarna 2014. Astfel s-a reunit succesul motocicletelor Husqvarna cu tehnologia de ultima ora a celor de la Husaberg, de aici rezultand o noua “masinarie” de lupta atat in enduro, motocross cat si in supermoto.

Pentru inceput, Husqvarna ofera o gama completa si foarte competitiva, atat pentru enduro(7 modele) cat si pentru motocross(6 modele). Motocicletele vin echipate cu binecunoscutele suspensi WP, cu un cadru din “Crom Molibden”.

Ca un plus fata de Husaberg sau KTM, noile Husqvarna beneficiaza de sistemul “pro-link” care face legatura dintre amortizorul spate si bascula. Daca la KTM sau Husaberg legatura dintre amortizor si bascula se facea doar prin bucsa “PDS”, noul sistem de pe Husqvarna va imbunatati semnificativ ciclistica motocicletelor, in special la enduro.

Furca fata este WP 4CS, o furca cu cartus inchis si 4 camere de aer, ceea ce inseamna ca suspensiile de pe Husqvarna vor fi din clasa “premium”.

Toate modelele Husqvarna vor fi disponibile si in Romania incepand cu luna noiembrie 2013.

  • Husqvarna TE125 , “unde incepe distractia”!

Un cadru agil si foarte usor din crom molibden a fost proiectat pentru a se potrivi perfect motorului in 2 timpi, plin de viață și puternic. Raspunsul acceleratiei este foarte prompt beneficiind de un power-valve care raspunde foarte bine atat la turatii joase cat si la turatii ridicate.

Franele foarte precise si cutia de viteze foarte fina sunt doar câteva dintre caracteristicile definitorii al noului model TE 125 .

O motocicleta cu cilindree mica dar de inalta performanta, poate “readuce” copilul din orice barbat dar poate fi folosita si pentru viitorii campioni ai enduroului.

  • Husqvarna TE250, “Performanta fara compromis”

Nu există nici un dubiu ca TE250 este imbatabil prin stabilitate, manevrabilitate si performanta. Unul dintre cele mai usoare cadre de pe piata este combinat cu cel mai avansat motor in 2 timpi . Uimitorul motor de 250cc oferă nu numai performanța puternică dar este si fiabil. Acesta oferă de asemenea, un sistem de pornire electric.

Enduro nu a fost niciodată mai interesant decât pe TE 250.

Te250 vine echipat din fabrica cu admisie Booyesen; aceasta nu numai ca raspunde mai repede la acceleratie dar are si o durata de viata mai lunga.

  • Husqvarna TE300, “Performanta extrema”

Conditile extreme ale enduroului si-au gasit “nasul”; caracteristicile motorului in 2 timpi de pe noua Husqvarna TE300 sunt ideale pentru a trece peste orice obstacol. Performantele extreme, costurile reduse de intretinere, impreuna cu componentele de top de pe aceasta motocicleta fac din ea “arma” perfecta pentru a ataca orice teren.

La fel ca si TE250, acesta vine echipat cu o cutie in 6 viteze, ce ofera un raspuns precis.

Furca WP Suspension Up Side Down 4CS cu cartus inchis si amortizorul spate WP Monoshok cu Pro-Link, ofera cea mai buna ciclistica. Toate acestea se regasesc atat pe TE300 cat si pe TE250 si pe TE125.

  • Husqvarna FE250, “Precizie si agilitate chirurgicala”

Agilitatea, manevrabilitatea si precizia noului cadru permite oricarui pilot, indiferent de nivel, posibilitate de a aborda cu usurinta orice tip de teren. Greutatea redusa si motorul puternic fac din noul FE250 arma perfecta pentru orice tip de pilot.

husky rider

Noul FE250 dispune de o injectie Keihin si o clapeta de admisie de 42mm pentru a raspunde prompt chiar si celor mai exigenti enduristi.

husky4thusky1

Sursa: www.husqvarna-motorcycle.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>