Lipsa zapezii amana Predeal Snowmobile 1 Winter Cup 2014

safe_image

Momentan, pe partia Clabucet se schiaza in conditii dificile – si deopotriva imposibile pentru sustinerea Prologului la care zecile de snowmobile inscrise ar fi trebuit sa rascoleasca zapada intr-o competitie ca de motocross. Mai mult, in Muntii Baiului – unde timp de doua zile (24-26 ianuarie) sportivi din sapte tari erau asteptati sa se intreaca pe un traseu de 180 km – ingredientul principal, zapada, lipseste!

Ciprian Popescu (Dual Racing Team) a declarat: “Chiar daca ar ninge acum si s-ar depune un strat de jumatate de metru, acest lucru tot nu este suficient, caci lipseste stratul de baza iar pilotii si-ar distruge snowmobilele.” Organizatorul a mai adaugat ca spera ca pana la sfarsitul lunii februarie sa fie conditii optime pentru Predeal Snowmobile 1 Winter Cup. “Noi suntem pregatiti, insa singurul lucru care lipseste este chiar zapada. Vom reveni cu data la care vom reprograma competitia şi cu noi detalii.”

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>