Kurt Caselli e de astazi campion in ceruri

kurt kaselli 5

Celebrul star off-road Kurt Caselli, a murit astazi, la varsta de 30 de ani.

Campionul la AMA Hare&Hound, Kurt Caselli a cedat ieri, 15 noiembrie, ranilor grave suferite in timp ce concura la SCORE Tecate Baja 1000, in Baja California, Mexic. Caselli avea doar 30 de ani.

Informatii in ceea ce priveste incidentul sunt inca vagi, insa pretutindeni s-a zvonit ca riderul KTM ar fi lovit o capcana facuta de om, in dreptul bornei 796 (din cele 883.1 mile ale cursei), in timp ce se afla in pozitie de lider al cursei si se “lupta” cu alt potential castigator de la echipa JCR Honda.

Conform unor surse, Caselli a fost dus cu elicopterul la un spital din Ensenada, avand rani grave la cap. Conform relatarilor, coechipierul sau de la KTM s-a retras din competitie dupa accident.

Inca nu a aparut nici o declaratie oficiala nici din partea echipei KTM, nici din partea reprezentantilor SCORE.

Caselli este recunoscut pretutindeni drept unul dintre cei mai buni piloti off-road din lume. Multiplu campion AMA National Hare&Hound, campion WORCS si multiplu castigator al medaliei de aur la ISDE, californianul era abia la inceputul unei cariere in rally racing, pilot in echipa KTM. Tot in acest an, in iunie, Kurt Caselli a castigat Desafio Ruta 40 Rally in Argentina – al doilea raliu international la care participa, de la debutul sau la Dakar Rally, la sfarsitul anului 2012. Atunci, Caselli a castigat doua etape ale Dakarului, terminand pe locul 31 in debutul sau la cea mai dificila intrecere off-road din intreaga lume.

kurt 1 kurt kaselli ^ blazusiak kurt kaselli 2 kurt kaselli 3 kurt kaselli 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>