Knighter a avut o intoarcere glorioasa, castigand Tough One

dk

David Knight sau “Knighter” a iesit invingator in competitia de ieri de la Hawkston Park, la cea de-a 10-a editie aniversara Tough One! “Cavalerul ratacitor” avea premisele de invingator si deja printre ceilalti piloti se infiripase o teama… De aceasta data nu s-a mai vehiculat atat de cert ca Jarvis ar fi cel mai de temut.

dk

Insa David Knight nu a castigat cu usurinta, chiar a luptat pentru prima pozitie, revenind de cateva ori de pe urma unor probleme aparute pe parcursul cursei.

Dupa ce il intrecuse deja pe liderul de pana atunci – Jonny Walker – in turul doi, motorul Sherco il tranteste pe David la pamant, din cauza unei sfori incalcite in jurul rotii spate. Pierde astfel mai mult de cinci minute pretioase, timp in care este lasat in spatele primelor cinci pozitii…

Chiar si de acolo, Knighter s-a luptat cu inversunare si i-a intrecut pe toti intr-o cursa nebuneasca dar binemeritata si stabilind un record de 6 victorii la Tough One!

Walker n-a mai reusit sa tina pasul cu Knight si a terminat pe post de secund, in timp ce Alfredo Gomez a completat cea de-a treia pozitie a a podiumului.

podium

Graham Jarvis a luptat si el destul daca luam in considerare faptul ca luase startul dupa top 10, terminand cursa pe locul patru, la doar un minut de a fi pe trei.

Aflati intr-o lupta constanta pentru un loc in top cinci, Paul Bolton a iesit pe 5, iar Andreas Lettenbichler a terminat cursa pe sase.

Sunt sigura ca vor mai aparea si alte detalii “suculente” legate de campul de lupta de la Hawkston Park…

By: Maria-Teodora Secul

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>