H.E.L. a ajuns la Finish – rezultate

HEL

overall

Iata si rezultatele la general (clasa A) si pilotii care au trecut prin incercarile la care i-a supus H.E.L.(L) – un iad Hard Enduro, dar cu peisaje parca rupte din Rai.

Kovacs Ervin (BGS Motorsport) si-a luat revansa in cea de-a doua etapa, castigand prima pozitie a podiumului H.E.L. 2014! Daca la Enduro Panorama a ratat locul 3 la doar 6 minute, astazi  a castigat cursa tot cu 6 minute inaintea urmatorului clasat, coechipierul BGS Josza Norbert-Levente.

nor

Cu numarul 2 in concurs, o alta coincidenta face ca Norbert sa termine cursa pe locul 2. Pilotul BGS Motorsport a crescut mult in clasament fata de etapa precedenta unde a ocupt pozitia 7, astazi fiind foarte aproape de victorie.

Locul 3 este ocupat de cehul David Cyprian, care, desi un favorit al locului 1, nu a putut trece de romanii nostri! O ascensiune impresionanta in clasament a realizat-o si Klaus Sorensen (Adrenalin Sibiu), care de pe 19 (Enduro Panorama) a terminat H.E.L. pe locul 4!

Robert Szakacs (BGS Motorsport) a urcat si el mult, cu 13 locuri mai exact fata de cursa precedenta, clasandu-se pe locul 5 la Lupeni. Se pare ca echipa BGS Motorsport Bucuresti are premise de favorita la Titlul Campionatului National de Hard Enduro 2014!

Iata ce ne-a declarat Robert, din partea BGS Motorsport: “A fost un concurs extraordinar de frumos si vreau sa felicit organizatorii pentru punctualitatea maxima ce au avut-o. La inceput a decurs totul bine, Prologul fiind un bun antrenament la inceputul cursei. Zilele 2 si 3 au fost solicitante, cu sectiuni tehnice, sectiuni de viteza, coborari spectaculoase si parauri.”

Motomaniac: Cum a decurs ziua de astazi, finala, pentru tine?

Robert Szakacs (BGS Motorsport): “Astazi am avut ceva probleme. Dupa tankpoint, traseul s-a intersectat cu traseul Prologului, pe care am intrat din greseala, ceea ce m-a costat in jur de 15 minute! In plus, chiar aproape de Finish am ramas si fara benzina tot din cauza acestei greseli.. Cu toate astea, ma bucur ca am reusit sa termin cursa pe locul 5, dat fiind faptul ca am avut si o concurenta destul de mare la clasa A! De asemenea sunt mandru de coechipierii mei, care au terminat foarte bine cursa: Ervin pe locul 1 si Norbert pe 2.”

szak

Pe 6 il avem pe austriacul Diesel Benjamin, pe 7 – Baleanu Alexandru (CSU Stiinta Bucuresti), iar pe 8 olandezul Rienk Tuinstra (Black Ryders Sibiu), care ieri a ajuns primul la Finish, insa azi focurile din H.E.L.(L) nu l-au iertat.Oricum, un rezultat bun pentru pilot la revenirea in scena Hard Enduro.

pic2

De la Motoclub Haita, Harpa Paul Cristian aka. Pictoru’ a terminat competitia pe locul 9, pozitie pentru care a luptat din greu.

pic3

Top 10 se incheie tot cu un reprezentant BGS Motorsport, tanarul Varga Zsolt, asigurand astfel echipei privilegiul de a fi printre cei mai buni top 10 rideri.

varga

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>