Enduro Panorama se pregateste de START

DSCN0792

Suntem la Ghelari, Hunedoara, unde incep deja sa soseasca oaspetii. Enduro Panorama 6 se anunta Harrrrrrrrrrd! Ploile cazute ieri si azi au facut traseul deja dificil, mult mai dificil. Se vorbeste si despre o schimbare a traseului pe alocuri. Membrii Haita soseau de la verificarea traseului cu apa curgand de pe ei. Insa exista si intervale de respiro, cand vremea este placuta. In orice caz, energia si voia-buna nu lipsesc, iar ploaia nu sperie pe nimeni afara din concurs.

DSCN0792

FMracing Romania a avut de furca putin cu instalarea corturilor pentru stand, insa echipei nimic nu-i poate sta in cale! :)

29042014406

Peisajele din jur isi merita pe deplin reputatia si numele dat competitiei, indulcind situatia ploioasa.

DSCN0781

Maine, 1 mai este asteptata o mare parte dintre participanti si vizitatori, iar vineri dimineata nu vei mai putea arunca un ac! Urmariti-ne si veti avea update-uri zilnic de la Prima Etapa a Campionatului National de Hard Enduro – Enduro Panorama 6 – sau veniti aici, alaturi de noi!

30042014414

DSCN0785

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>