Dakar 2014: Despres e penalizat, iar Barreda castiga Etapa 13!

barreda!!!!!!!!!!1

Dupa o analiza completa a traseului de astazi, Despres, cel mai rapid om al zilei – PREA RAPID – a fost penalizat cu cinci minute pentru depasirea vitezei pe sectiunea de liaison spre Valparaiso! Se pare ca schimbarea “de macaz” a lui Despres de la KTM la Yamaha n-a fost una inspirata; dimpotriva – ghinion total! Oare vor “divorta” la anul pe motiv de “nepotrivire de caracter” sau vor face “terapie de cuplu” si se vor intelege mai bine…?

Astfel, castigatorul zilei a devenit nimeni altul decat Joan Barreda! Poate cu acest rezultat, Joan supranumit si “Joan Bang-Bang” isi mai indulceste putin dezamagirea simtita dupa ce si-a pierdut locul pe podium la general..

De asemenea, sincere felicitari si tot respectul pentru unul dintre cele mai bune rezultate din istorie la Dakar pentru o femeie – locul 16 – Laia Sanz, o adevarata Regina a Dakarului! Cu si mai mult antrenament si ambitie, cine stie cat de sus ar putea ajunge anul viitor la Dakar!

laia sanz dakar queen

 

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>