Cea mai buna veste de la FM Racing Romania: incepe BLACK FRIDAY

bl

In perioada 18 – 23 noiembrie inclusiv, FM Racing Romania va da dezlegare la “bunatati” moto (de strada si off-road), atv sau quad  si va ofera ocazia unica de a profita de reduri de pana la 60% la produse de top folosite de campioni!

FM Racing Romania este dealer KTM si Yamaha si importator si distribuitor de produse ce apartin unor branduri prestigioase precum: Gaerne, Nox Helmets, SHOT Race Gear, Mino MX,  USWE, 4MX, FmF Racing, Thor MX s.a. si va propune oferte incredibile pentru o gama variata de produse off-road si de strada.

Intrati pe site la pagina http://fmracing.ro/204-black-friday-echipamente-moto?  sau mergeti direct la sediul magazinului de pe Strada Livezii, nr. 37A, Alba Iulia, pentru a va cumpara produsele pe care le meritati, adica de cea mai buna calitate!

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, iar “primul venit va fi primul servit”! Grabiti-va, puteti achizitiona un produs de top care va fi cadoul perfect de Mos Nicolae sau Mos Craciun! ;)

Atentie, la FM Racing Romania “vinerea neagra” incepe astazi si se termina duminica la miezul noptii !!!

Spor la cumparaturi!

bl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>