Bel-Ray & Husqvarna


Bel-Ray, uleiul cu renume mondial este incantat sa ne anunte despre parteneriatul cu Husqvarna. Asadar, acesta va fi furnizorul oficial pentru toate motocicletele Husqvarna in 2014 si sponsorul oficial al echipelor de curse cu acelasi nume.

Clientii Husqvarna din intreaga lume pot fi acum siguri ca motocicletele lor beneficiaza nu numai de cele mai avansate motoare dar si de cea mai avansata lubrifiere a motorului asigurata de Bel-Ray.

Fiecare motocicleta noua va veni echipata cu:

– Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester 4T

– Bel-Ray Blue Tac, spray lant

– Bel-Ray MotoChill Racing, antigel

Dupa aproape 70 de ani, compania si-a dovedit valoarea prin stabilirea celor mai inalte standarde de performanta si calitate, devenind lider in tehnologia de lubrifiere. Produsele sale au fost proiectate pentru a proteja motorul in conditii extreme, dar in acelasi timp sa asigure si perfomante maxime.

Bel-Ray este mandra sa ia parte la “revitalizarea” motocicletelor Husqvarna, ambele avand o istorie bogata in motociclism.

Stefan Pierer, KTM AG CEO s-a declarat foarte incantat de parteneriatul cu Bel-Ray, avand in vedere faptul ca ambele companii se bucura de un profil international de mare anvergura si totodata pentru faptul ca aveau nevoie de un partener puternic, atat pentru productia de motociclete, cat si de sprijin in competitii. Tot el a subliniat caracterul high-tech si pasiunea pentru curse pe care cele doua companii le au in comun, toate acestea legitimand ideea ca sinergia celor doua companii face ca aceasta cooperare sa fie foarte naturala.

Atat Stefan Pierer cat si intreaga echipa Husqvarna se arata nerabdatori dar si increzatori in viitoarele realizari, alaturi de Bel-Ray.

Husqvarna - Bel-Ray

Bel-Ray-logoHusqvarna

 

Bel-Ray_Husqvarna_banner_930x330

 

 

 

Sursa: www.bel-ray.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.