Bacaul gazduieste a doua etapa a Campionatului European de Enduro

ce afis

In perioada  30 mai – 1 iunie 2014, X Cape Moto Club din Bacau organizeaza pentru a doua oara in Romania o etapa a Campionatului European de Enduro! Competitia aduna la start aproximativ 120 de sportivi de pe tot continentul, care vor alerga la clasele E1, E2 si E3 juniori si seniori, Clasele Veterani si Femei. Fanii vor putea intra in contact pe intreaga perioada cu sportivii, staff-ul tehnic, producatorii si comerciantii din industria de profil.

In 2014 Campionatul European de Enduro are 4 etape. Prima s-a desfasurat in Spania, etapa a doua este gazduita de Romania si urmeaza etapele trei si patru din Italia si Ungaria. Pilotii din Romania care vor participa la aceasta competitie vor puncta si in contul etapei a doua din Campionatul National Individual de Enduro al Romaniei.

ce afis

Vineri, 30 mai sunt programate inscrierile, verficarea tehnica, recunoasterea traseului, antrenamente libere cat si prima sedinta a juriului.

Sambata, 31 mai la ora 9.00 concurentii vor lua startul urmand sa parcurga de trei ori un traseu de 60 km lungime ce contine trei probe speciale cronometrate: Cross, Extrem si Enduro Test. Durata medie de parcurgere a unui tur nu depaseste 2 ore si jumatate.

Duminica, 1 iunie se ia startul la ora 9.00 pentru a doua zi de traseu si probe speciale. De data aceasta, doar doua ture de traseu vor fi parcurse, dupa care asistam la festivitatea de premiere a riderilor, organizata in incinta Centrului de Afaceri si Expozitii “MirceaCancicov”.

Clubul Sportiv Stiinta Bucuresti va participa pentru prima data la aceasta competitie, trimitandu-l la Start pe Andrei Botoaca (Andrei “Giubi”, pentru prieteni), care a castigat locul 2 la Hard Enduro Lupeni, clasa B.

Daca nu reusiti sa ajungeti la Erzbergrodeo, iata o varianta buna de a va petrece week-end-ul!

Sursa: FRM

By: Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>