Airoh lanseaza azi campania-concurs AIROH SAFETY ICON

14813034_1575930669099322_2127787241_o

Tocmai am primit un comunicat de presa de la Airoh si am placerea sa va dau vestile bune care urmeaza: Airoh, o companie lider in producerea de casti moto are placerea sa va prezinte proiectul AIROH SAFETY ICON, o campanie de constientizare – concurs, ce va fi lansata incepand din aceasta dupa-amiaza si vizeaza tema sigurantei motociclistilor. Premiul este unul pe masura importantei temei si vi-l dezvalui imediat. Proiectul AIROH SAFETY ICON are in fapt doua scopuri:

• sa atraga atentia asupra sigurantei in randul utilizatorilor nu numai asupra acestui aspect particular, al castilor;

• sa-i indemne pe toti cei care vor participa sa devina “safety icons” – sau modele ale sigurantei, prin implicarea personala a fiecaruia.

Premiul este o casca Airoh onroad sau offroad pictata airbrushed de catre artistul tatuator Alessandro Bonacorsi, aka Alle Tattoo, aceasta valorand nici mai mult nici mai putin de € 2,500! Priviti-le numai si va veti indragosti!

airoh

Asa cum spuneam la inceputul articolului, competitia va incepe azi, vineri, 21 octombrie dupa-amiaza si se va incheia cu premierea castigatorului/castigatoarei la salonul moto din Milano EICMA duminica, 12 noiembrie, ora 15:30.

image003

Pentru a lua parte la aceasta campanie de constientizare/concurs, participantii trebuie doar sa se inregistreze pe site-ul competitiei: www.airohsafetyicon.airoh.com si sa incarce o fotografie sau sa-si faca un selfie cu interfata preferata dintre cele disponibile pe pagina. Dupa aceasta, participantilor li se va emite propria fotografie formatata grafic pentru includerea numelui si a sloganului campaniei, adaptat special pentru acest lucru, de exemplu “Michela Safety Icon”. Astfel, participantii devin practic niste modele ale sigurantei pentru toti ceilalti, iar pozele lor vor deveni parte din wallpaper-ul campaniei. Ca un mijloc de propagare a proiectului, website-ul le va cere participantilor sa dea share pozei lor pe site-urile de socializare pentru a atrage atentia celor ce-i urmaresc asupra subiectului pentru care ei personal au devenit un model. Participarea la acest proiect este posibila pana in data de 9 noiembrie, cand numele castigatorului va fi extras. Norocosul participant selectat va castiga o casca in editie limitata, airbrushed de catre Alessandro Bonacorsi, aka Alle tattoo, cum spuneam mai devreme, in valoare de € 2,500. Eu pe aceasta mi-as dori s-o castig! :)

14813034_1575930669099322_2127787241_o

Airoh va publica de asemenea zilnic pe site-ul lor de Facebook oficial, sfaturi de siguranta din “universul castilor” si despre manierele corecte de condus motocicleta. Website-ul campaniei va avea de asemenea o pagina care va explica intr-o maniera simplista specificatiile tehnice ale castilor, pe care producatorii acestora trebuie sa le respecte, pentru a garanta consumatorilor standardele de siguranta impuse de legislatia nationala si internationala. Cativa dintre riderii de top ai lumii din echipa Airoh precum si prieteni VIP din echipa Airoh sustin aceasta initiativa.

Pentru si mai multe detalii si pentru a sustine campania si a participa in acelasi timp la concurs, accesati: www.airohsafetyicon.airoh.com

Atentie! Pagina e posibil sa nu functioneze inca, eu doar v-am anuntat din timp! ;) Haideti sa luam parte cat mai multi la acest proiect-concurs nu doar pentru sansa de a castiga o casca superba, cat si pentru a ajuta la propagarea ideii care sta la baza acestuia. Mult succes tuturor! By the way, motomaniac.ro va fi si in acest an prezent la EICMA, deci sper sa vedem casca “live” ;)

 

By: Maria-Teodora Secul