Best Grip

Snow-enduro

                 

IARNA, NOI IMPODOBIM…MOTORUL!

 


Sezonul competitiilor de off-road a ajuns la final…asa, si? Sa continuam distractia! Nu puneti husa pe motor si nu va pregatiti de hibernare. Pasionatii de enduro sunt activi si iarna. V-am pregatit ceva special, tie si motorului tau, pentru a nu fi nevoiti sa va dezlipiti de sa pana la venirea primaverii!

BEST-GRIP!

De ce aveti nevoie, va spunem noi: un kit de suruburi si o cheie de montat, produse de italienii de la Best-Grip, distribuite in exclusivitate de catre FMRacing Romania.

In total, aveti nevoie de aproximativ 180 suruburi sau “cuie” pentru roata fata si 230 suruburi pt roata spate, iar cheia speciala cu care le puteti monta nu costa decat 4 euro. Intreg procesul de transformare a motorului in “echipament” de iarna nu dureaza mai mult de 30 de minute si nu necesita pregatire de specialitate.

Tot ce aveti de facut este sa intrati pe site-ul www.fmracing.ro, le spuneti ce motor aveti, iar ei va vor oferi modelul de suruburi care vi se potriveste, la pretul de doar 220 euro. Gama de care dispun cuprinde modele pentru orice tip de peisaj de iarna:

  1. pentru gheata;

  2. pentru strat de zapada mai gros sau mai subtire;

  3. pentru teren mixt: noroi+zapada+gheata+pietre, crengi, radacini, vegetatie etc.

Suruburile Best-Grip pot fi instalate pe orice tip de cauciuc: fie nou sau deja aflat in folosinta; fie normal, fie de off-road sau de iarna.

Materialul revolutionar din care sunt confectionate aceste “cuie” se numeste widia si ofera garantia unei calitati imbatabile si a unei perioade de valabilitate nelimitata, deoarece nu se tocesc si nu se strica! Singura conditie este sa fie montate corespunzator, adica respectand indicatiile specificate in pliantul cu instructiuni pe care il veti primi in colet.

“Cuiele” de la Best-Grip vor spori vertiginos aderenta: motocicletei, automobilului sau ATV-ului dumneavoastra, atunci cand va veti afla in “circumstante alunecoase”…

logo best1

                Asa ca nu mai stati pe ganduri si “impodobiti-va” motoarele pentru iarna. Spor la insurubat!

                                                                                                                                                      By:  Maria-Teodora Secul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>